www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roue Verveer komt met diner- en comedyconcept ‘Delicious & Raw’

Roue Verveer zag al zijn voorstellingen vanaf maart geannuleerd door de Corona crisis. Na enkele maanden zonder werk heeft hij het initiatief genomen om kleinschalige ‘pop-up’ comedy avonden te organiseren. Door het enthousiasme van horecaondernemers heeft hij besloten om het concept nog groter neer te zetten.

Verveer riep daarom Delicious & Raw in het leven. Hij tovert de komende maanden horecagelegenheden in het hele land om tot comedyclubs. Hij treedt niet alleen op als cabaretier, maar is ook gastheer op deze avonden en zal bezoekers flink in watten leggen.

Het viergangendiner wordt bereid door topchef Dennis Huwaë, bekend van onder andere Restaurant Daalder en Okura.

Meer info en tickets:
www.thedinnershow.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...