www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lach Je Fit met o.a. Najib Amhali en Sanne Wallis de Vries

Op 12 juli wordt het startschot gegeven van een nieuw comedysport-concept ‘Lach je Fit ‘. Een unieke combinatie van bewegen door comedy en sport met elkaar te verbinden. De sportlessen worden onder leiding van bekende cabaretiers en sportinstructeurs gegeven op het strand. Onder meer Najib Amhali, Sanne Wallis de Vries, Fuad Hassen en Howard Komproe stellen zich kwetsbaar op en pakken de leiding van de workouts. Ieder vanuit de eigen sportdiscipline. Uiteraard worden je lachspieren ook getraind.

De workouts vinden plaats in The Hague Beach Stadium op 12, 19, 27 juli en 2 augustus. De sportdisciplines zijn coördinatie en conditie, boksen voor beginners, beastmode en yoga. De shows zijn om 13.00 en 14.30 uur. ‘Lach je fit’ is een zomerse, sportieve samenwerking tussen The Hague Beach Stadium, Diligentia en Senf Theaterpartners.

Lach Je Fit gebeurt volgens de richtlijnen van het RIVM en is bijgevolg coronaproof.

Meer info en tickets:
www.beachstadium.com

Foto: Senf Theaterpartners

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...