www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: theaterdirecteuren-a-gogo

Per 1 september 2020 wordt Tommie van Eck de nieuwe directeur van Theater de Purmaryn. Hij volgt hiermee Miep Boerkamp op die dit najaar met pensioen gaat. Zij is sinds 1990 aan theater de Purmaryn verbonden als programmeur en vanaf 2005 als directeur.

Tommie van Eck (1976) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was eerder hoofdredacteur van uitgeverij Thomas Rap, zakelijk leider van Comedytrain/Toomler en tourneeplanner bij theaterbureau De Mannen (m/v).

Categorie: Transfernieuws | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.