nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: De Luizenmoeder, Kamagurka, Piet De Praitere, Joost Vandecasteele, Tim Foncke, Diederik van Vleuten

Woensdag werden de DirectorsNL Awards uitgereikt in totaal elf categorie├źn. De prijs voor de beste televisieregie van het jaar ging naar het tweede seizoen van hitserie De Luizenmoeder. De award werd uitgereikt aan regisseurs Diederik Ebbinge en Jelle de Jong.

Kamagurka maakte de tekeningen in de nieuwe toeristische gids van Nieuwpoort (BE). Deze Beleef Zomer-pocket is gratis verkrijgbaar bij de toeristische dienst in Nieuwpoort-Bad en bij de horecazaken.

Piet De Praitere, Joost Vandecasteele en Tim Foncke zijn enkele van de 24 mensen, die hebben meegewerkt aan het boek De Afstand. Dit is een boek waarin twee Vlaamse schrijvers die elkaar een brief schrijven in de eerste maand van de coronalockdown. De opbrengst gaat integraal naar Dokters van de Wereld. De Afstand wordt uitgegeven door Uitgeverij Houtekiet.
www.houtekiet.be

Diederik van Vleuten heeft de voorstelling ‘Etty Hillesum – Dat Onverwoestbare In Mij’ met Julika Marijn geregisseerd. Door het coronavirus kon de voorstelling tot dusver amper worden gespeeld, maar vanavond speelt Marijn de voorstelling tweemaal in Schouwburg Amstelveen. Er zijn nog enkele kaarten.
www.schouwburgamstelveen.nl

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...