www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lebbis onthult De Corona Files live op schip

Cabaretier Lebbis (Hans Sibbel) en Jan Dooyes van het zeilcharterschip ‘Linquenda’ brengen samen op 9 en 10 juli in Hoorn een speciale voorstelling in de open lucht waarbij Lebbis zijn nieuwe voorstelling ‘De Corona Files’ presenteert. Daarbij gebruikt hij het schip van Dooyes als podium en decor.

Het publiek komt op gepaste afstand kijken vanuit hun eigen (bij-)bootjes. Voor publiek dat geen eigen bootje heeft zijn – ook op gepaste afstand – plaatsen beschikbaar in de boten van Watertaxi Hoorn. Bij het aanschaffen van de kaartjes kan hiervoor de keuze gemaakt worden en voor aanvang van de show kunnen zij zich met hun ticket melden bij het opstappunt.

Bezoekers zullen de show uitsluitend kunnen volgen met – speciaal gereinigde – koptelefoons zoals die ook voor silent-disco worden gebruikt. De voorstelling duurt een uur.

Voor meer info en kaarten:
www.varenmetjan.nl/lebbis

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.