www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gutmensch Scheurkalender 2021

Op 31 augustus verschijnt de Gutmensch Scheurkalender 2021. Onder redactie van Linda Polman, Saskia Kunst en Saskia Pfaeltzer willen de makers het maatschappelijke debat over asiel, migratie, vluchtelingen en extreem-rechts een beetje bijsturen, de fatsoenlijke kant op.

Unieke teksten, foto’s of tekeningen met bijdragen van schrijvers, cabaretiers, kunstenaars, onderzoeksjournalisten, wetenschappers, dichters, activisten en cartoonisten. Met medewerking van o.a. Vincent Bijlo, Jeroen van Merwijk, Erik van Muiswinkel, Micha Wertheim, Dolf Jansen, AndrĂ© Manuel, Jeffrey Spalburg.

Uitgegeven door Uitgeverij Jurgen Maas.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.