nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ook Theo Maassen en Ilse Warringa in Videoland-serie Barrie Barista en Het Einde Der Tijden

We berichtten al eerder over de nieuwe absurdistische en politiek incorrecte comedyserie: Barrie Barista en Het Einde Der Tijden, waarin comedian Henry van Loon de hoofdrol speelt.

De wereld staat in brand, maar dat weerhoudt Barrie Barista (Henry van Loon), er niet van om er alles aan te doen om zijn coffee bar overeind te houden. Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar Barrie’s klanten hebben hun prioriteiten tijdens de apocalyps totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken.

Vandaag werd bekend gemaakt welke andere acteurs ook hun opwachting zullen maken. De bijrollen worden vertolkt door Theo Maassen, Ilse Warringa, Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout (beiden van Rundfunk).

Verder zijn er ook rollen weggelegd voor Pieter Bouwman, Ruben van der Meer, Gijs Naber, Loes Schnepper, Elise Schaap en Jelka van Houten.

Zij spelen klanten van Barrie die hun prioriteiten tijdens ‘het einde der tijden’ totaal verkeerd hebben liggen.

Flip van der Kuil en Henry van Loon maakten eerder voor Videoland de serie ‘Random Shit’. De nieuwe serie wordt geproduceerd door Maarten Swart en Flip van der Kuil voor Kaap Holland Series en Dead Duck Productions.

Vanaf vrijdag 17 juli exclusief te zien bij Videoland.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon