www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Freddy De Vadder

Vanavond herhaalt de Vlaamse zender CAZ de tv-registratie van de theatervoorstelling ‘Freddy Gaat Naar De Bakker’ van Freddy De Vadder.

“In z’n vorige show ‘Icoon’ bleek Freddy eens te meer een vooruitziende chroniqueur van deze tijd. Het vorige programma hekelde o.a. de absurde dominantie van het economische in ons denken en zie… Nu is Freddy klaar voor een volgende hoofdstuk in zijn hoogstpersoonlijke autobiografische cabaret en deze keer is iedereen het er al lang over eens: het wordt zoals altijd een verrassend hilarische trip!

‘Freddy gaat naar de bakker’ is de volgende episode in het leven van onze favoriete marginaal. Alhoewel marginaal… Door het toenemende succes dreigt de rijzende ster even het slachtoffer te worden van een identiteitscrisis. Onze toogfilosoof moet zich namelijk leren handhaven tussen de beau monde en zich aanpassen aan een voor hem nieuwe levensstijl. Went Freddy aan de dedain van de aristocraat? Of wordt hij één van hen?”

‘Freddy Gaat Naar De Bakker’ wordt uitgezonden om 22u10 op CAZ. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...