nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Audities Vooropleiding Theater Zone 1380

Ook in het nieuwe seizoen organiseert Zone 1380 audities voor de Vooropleiding Theater, gericht op mensen tussen de 17-26 jaar, om vervolgens te kunnen doorstromen naar andere theateropleidingen. Nieuw onder de docenten is Emiel de Jong (Schudden). Karin Bloemen geeft opnieuw een masterclass en Sara Kroos zal met regisseur Jessica Borst een cabaret lesblok geven.

De audities hiervoor start binnenkort. Dit kan op zondag 19 juli en vrijdag 21 augustus. Donderdag 20 augustus is vol. De opleiding start op maandag 7 december 2020 en eindigt in mei 2021. Voor meer info:
vooropleidingtheaterzone1380.nl/inschrijvenauditie/

Daarnaast start Zone 1380 in februari 2021 met een ‘cabaret talentontwikkeling’ als voorbereiding op deelname aan een cabarefestival of om te werken aan avondvullend materiaal.
www.zone1380.nl/cabaret-talentontwikkeling/

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.