nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jamali Maddix opnieuw naar Club Haug

Voor het eerst tijdens sinds deze corona-ellende speelt er weer een internationale comedian live in Club Haug in Rotterdam. De Britse comedian Jamali Maddix speelt op 30 juli zijn show ‘Strip Club Einstein’.

Maddix is één van de meest veelbelovende en opwindende comedians van het moment. De meesten kennen hem als gastheer van de reeks ‘Hate Thy Neighbour’ op Viceland. In deze docu-serie gaat hij voor zijn plezier spreken met allerlei extremistische groeperingen; van een extreemrechtse Joodse groepering tot de Black Israelites in Harlem. Eerder werkte hij ook al mee aan ‘Brexit Stage Left’, een Viceland-show waarin hij samen met drie andere comedians door Europa trok voor een bitterzoete afscheidstour.

Meer info en tickets:
www.clubhaug.com

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.