nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Vincent Bijlo, Piepschuim, Zorgvlied, Patrick Laureij

Vincent Bijlo en Piepschuim zijn twee van de artiesten, die meewerken aan het nieuwe concept ZIEN. Op dit platform worden artiesten aangeboden die middels een live ZOOM verbinding direct in je woonkamer/kantoor/gemeenschapsruimte hun kunsten komen vertonen. Omdat het een één- op-één verbinding is, kan en mag er interactie ontstaan tussen de artiest en het publiek. Dus geen live-stream naar een groter publiek, maar één-op-één sessies tussen artiest en publiek. ZIEN sessies duren gemiddeld 15 minuten, tenzij dit anders vermeld staat bij de artiest.
Meer info:
www.zien.live

De gemeente Amstelveen wil bijna acht ton investeren in Zorgvlied, als onderdeel van een toekomstplan voor de verlieslijdende monumentale begraafplaats. Zorgvlied draait momenteel verlies door achterblijvende inkomsten uit grafrechten en hoge energiekosten, meldt Het Parool. Onder de artiesten die daar zijn begraven zijn: Ton van Duinhoven, Ina van Faasen, Joop Doderer, Seth Gaaikema, Frans Halsema, Leen Jongewaard, Piet Römer, Annie MG Schmidt, Ramses Shaffy, Meyer Hamel, Gerard Walden, Piet Muyselaar, Bob Scholte, René Sleeswijk.
28 juni 2020

De politie-serie ‘Noord Zuid’ is te zien bij Ziggo Movies & Series. Patrick Laureij speelt hierin een vaste rol.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.