nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Marc-Marie Huijbregts, Taboe, Jeroom, Pieter Verelst, Wart Kamps, Stephanie Louwrier

Marc-Marie Huijbregts doet mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars.

Het nieuwe seizoen van Taboe, het programma waarin Philippe Geubels lacht met mensen waar hij eigenlijk niet mee mag lachen, wordt komende winter uitgezonden op de Vlaamse zender Eén.

Jeroom gaat voor de Vlaamse zender VIER Junior Bake Off presenteren. Het bakprogramma met deze keer kinderen als bakkers wordt later dit jaar uitgezonden. Jeroom komt niet geheel onbeslagen ten ijs: hij won eind vorig jaar de Kerstspecial van Bake Off (met bekende Vlamingen). Al gebiedt eerlijkheid wel toe te geven dat hier wat foefelare en trukare van Jerooms kant aan te pas kwam om de uiteindelijke overwinning in de wacht te slepen.

Pieter Verelst speelt een rol in de nieuwe Vlaamse komedie Cruise Control. De film gaat over een regisseur, die de laatste jaren de controle kwijt over zijn leven is. Onverwacht krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken namelijk: een remake van een Vlaamse komedie maken. Maar schijn bedriegt en al snel blijkt hij samen met zijn medewerkers vertrokken te zijn voor een hallucinante ervaring met erg ingrijpende gevolgen. Cruise Control loop vanaf 5 augustus in de Vlaamse bioscoop.

Acteurs Wart Kamps en Stephanie Louwrier maken een nieuwe tragikomedie ‘Sssst, ‘t is maar een peepshow…’ over een fictieve nabije toekomst waarin cultuur uit de samenleving is verbannen.
Geschreven door Bart van den Donker en geregisseerd door Esther Habbema. Premiere half augustus in Theater Bellevue in Amsterdam.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...