www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Stef Bos in nieuw seizoen Beste Zangers

Stef Bos is een van de artiesten, die mee zal doen aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers.

Nick & Simon, gastheren in afwezigheid van vaste presentator Jan Smit, trokken vorig jaar, voor de coronacrisis, naar Ibiza voor de opnames van het dertiende seizoen. Naast Stef Bos zijn ook Diggy Dex, Milow, Miss Montreal, Suzan & Freek, Tabitha en Wulf te zien in het muziekprogramma. In iedere aflevering staat één van hun centraal, die voor ieder ander een lied uitgekozen heeft om te zingen. Die andere artiest geeft op zijn of haar beurt een eigen touch aan het nummer van de centrale zanger(es).

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is te zien vanaf 3 september om 20.30 uur op NPO 1.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...