nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Harry Bannink, André van Duin, Jacques Vermeire

Het huis van Harry Bannink aan de Lipperkerkstraat 98 in Enschede staat te koop. Bannink werd hier in 1929 geboren. Op zijn dertigste emigreerde hij naar het westen van het land om dichter bij zijn werk te wonen. 
Funda

Nu er door het coronavirus geen Vrijthofconcerten van André Rieu kunnen doorgaan, komt er in de plaats wel een bioscoopfilm, Magical Maastricht, Verbonden door Muziek. De film over 15 jaar concerten op het Maastrichtse Vrijthof door André Rieu en zijn orkest wordt aan elkaar gepraat door André van Duin en is vanaf augustus twee weken lang in verschillende bioscopen in het hele land te zien.

Jacques Vermeire herneemt zijn rol van de malafide garagist DDT in de Kerstspecial van de Vlaamse comedyserie FC De Kampioenen. Deze eenmalige aflevering zal een eerbetoon worden aan Johny Voners, die hierin ook acteerde en eerder dit jaar overleed.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...