www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Xander De Rycke, Sjors van der Panne, Nina de la Croix

Xander De Rycke komt met een zomervoorstelling, ‘Uitgerust & Immuun’. In deze tijdelijke comedy-show deelt hij zijn ervaringen over de COVID-19 pandemie en de lockdown in Belgi├ź. Te weinig over media om het een conference te noemen, te gedateerd om er lang mee te spelen.
Meer info en tickets (meer data worden nog toegevoegd):
www.xanderderycke.be

Sjors van der Panne speelt mee in de reprise van de theatervoorstelling ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette’, dat in het seizoen 2021-2022 terug in de theaters te zien zal zijn.

Nina de la Croix is online platform opgestart met informatie, tips, en herkenning voor (toekomstige) co-ouders en andere geïnteresseerden. Bewust co-ouderschap staat zowel voor mensen die bewust hebben gekozen voor co-ouderschap als voor mensen die bewuster willen leren co-ouderen. Iedere week plaatst de la Croix een nieuwe vlog met een kijkje in het co-ouderschap.
www.ninaenco.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...