www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Podcast: Freek de Jonge over De Ontlading (1988)

In de Zwartekat podcast kijken we wekelijks met Freek de Jonge terug op zijn shows, in chronologische volgorde. Dit keer is dat De Ontlading uit 1988. De favoriete show van Wilfred Genee én de show die Lebbis het zetje gaf om zelf het podium op te gaan. Freek vertelt over de voorstelling, de drukte op oudejaarsavond en zijn beslissing om uiteindelijk te stoppen met de oudejaarsconference. Maar ook hebben we het over het spelen met minder publiek door de coronamaatregelen.

De aanleiding is dat De Jonge zijn complete solo-oeuvre op Youtube aan het plaatsen is. Hij maakte tientallen grote shows, oudejaars- en nieuwjaarsconferences, verkiezingsconferences en gelegenheidsvoorstellingen. Het overgrote deel daarvan is vastgelegd en komt op zijn Youtube-kanaal.
Freek de Jonge op Youtube

Wil je geen aflevering missen, abonneer je dan op onze podcast.
abonneren in iTunes
handmatig abonneren

Show notes bij deze aflevering:

De Ontlading is hier te bekijken.

Music: www.bensound.com

Categorie: Podcast | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.