www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Najib Amhali, Karin Bloemen, Wim Daniëls

Najib Amhali gaat een ‘dinner & comedy’ show geven in Maassilo in Rotterdam. Bezoekers kunnen genieten van een 4-gangen menu en een optreden van Amhali. Kaarten zijn te reserveren per tafel.
Meer info:
www.thedinnershow.nl

Verschillende jurken van Karin Bloemen zullen te zien zijn in het pop-up-museum van Goudse Schouwburg. Deze pop-up theaterexpo toont verder ook decorstukken, rekwisieten en theaterkostuums van o.a. de musical My Fair Lady.
www.goudseschouwburg.nl

Wim Daniëls maakt deel uit van de vakjury van de ANWB-verkiezing ‘Allermooiste dorp van Nederland’. Samen met Jaap Evert Abrahamse (architectuurhistoricus en onderzoeker bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed), Marieke Haafkens (route-expert ANWB Eropuit, juryvoorzitter) zal hij de genomineerde dorpen beoordelen op verschillende criteria. Het winnende dorp wordt op 17 augustus bekend gemaakt.
www.anwb.nl

Categorie: Divers, Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...