nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Tim Kamps, Wart Kamps, Philippe Geubels, Walter Baele

We schreven al eerder dat de debuutroman De verschrikkelijke jaren tachtig van Tim Kamps verfilmd gaat worden. Maar omwille van de coronacrisis worden de opnames tot begin volgend jaar uitgesteld. Het boek speelt zich af in de jaren tachtig. De verteller woont in een woongroep, het restant van een communistische commune, samen met vier moeders, wat andere kinderen en goeroe Bert.

Wart Kamps werkte mee aan de podcastserie Groene Oren van Staatsbosbeheer, waarin bijzondere dieren uit de Nederlandse natuur als ‘studiogast’ worden geïnterviewd over hun dagelijks leven. Kamps spreekt de stem in van de hazelmuis in aflevering 1: De Nachtzwaluw.
www.staatsbosbeheer.nl

Philippe Geubels spreekt de stem in van Cripp in de nieuwe animatiefilm van Studio 100, 100% Wolf. Ook Walter Baele maakt deel uit van de stemmencast. Roze poedel Freddy wil tijdens zijn hilarische avonturen bewijzen dat hij 100% een wolf is, maar dan blijkt dat hij ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held. 100% Wolf is vanaf 28 oktober te zien in de Vlaamse bioscoop.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...