www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vlaamse artiesten coveren Raymond van het Groenewoud

Raymond van het Groenewoud werd dit jaar 70.

Daarom brengen een aantal Vlaamse artiesten iedere maand een cover uit het repertoire van van het Groenewoud uit. Het resultaat is een reeks van acht eigenzinnige covers door enkele Vlaamse artiesten onder de titel ‘Raymond & Vrienden.’. Met medewerking van o.a. Bart Peeters, Laura Tesoro en kleinkunstzanger Bart Herman, die de spits afbeet.

Derde in het rijtje is charmezanger Bart Kaëll. Hij koos voor ‘Chachacha’. Het lied kwam uit aan het begin van Kaëll’s carrière en hij had meteen een klik met dat nummer: de tekst is mooi, zit vol humor en ook ritmisch is het een leuk nummer, aldus Kaëll.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...