www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Lebbis, Jandino Asporaat, Annie M.G. Schmidt

Paul de Munnik en Lebbis zijn twee van de artiesten, die volgende maand optreden op het George & Eran zomerfestival, een vrolijk, muzikaal en theatraal festival dag gedurende twee weken exclusief in het DeLaMar Theater georganiseerd wordt. De Munnik brengt hier een muziekprogramma, Lebbis speelt zijn voorstelling Lebbis in tijden van corona.
Meer info en tickets:
www.delamar.nl

Jandino Asporaat gaat in 2023 een nieuwe stad op CuraƧao bouwen. Hij gaat dit doen in samenwerking met woningcorporatie FKP en energiebedrijf Aqualectra om New Korsou te realiseren. Digitalisering, duurzaamheid, inclusiviteit en educatie zullen de belangrijkste pijlers zijn van deze stad, zo laat hij weten via zijn social media.
www.facebook.com

De Kleine Ambassade, het Literair Gezelschap Schiedam en de Bibliotheek Schiedam organiseren deze zomer ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de bibliotheek in Schiedam stadswandelingen door het Schiedam van Annie M.G. Schmidt. Deze stadswandelingen zijn bedoeld voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 en loopt langs plaatsen die een rol speelden in het leven van Annie M.G. Schmidt en door het decor van de film Minoes die is opgenomen in Schiedam. Inschrijving is verplicht.
www.debibliotheekschiedam.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...