www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Najib Amhali, ATV-vertellingen, Openluchttheater Rivierenhof

Na Rotterdam gaat Najib Amhali opnieuw een ‘dinner & comedy’ show geven, deze keer op 5 augustus in Laila Utrecht. Bezoekers kunnen genieten van een 3-gangen menu en een optreden van Amhali (om 17u00 en 20u30). Kaarten zijn te reserveren per tafel.
Meer info:
www.laila.nl

De Vlaamse regionale zender ATV (Antwerpse tv) had eerder al zijn Vertellingen in de maand juli geschrapt – het was wel de bedoeling om de voorstellingen in augustus te laten doorgaan. Nu het corona-virus opnieuw aan het opflakkeren is, vooral in Antwerpen en omstreken, zijn alle evenementen in de provincie Antwerpen verboden. Daarom heeft de zender besloten om de Vertellingen in augustus te schrappen. Bij de Vertellingen treedt een cabaretier op op een mooie buitenlocatie – het publiek brengt zijn eigen stoeltje mee.

Ook omwille van deze verstrengingen heeft Openluchttheater Rivierenhof in Deurne, Antwerpen, besloten om zijn aangepaste zomerprogrammatie Take Care tot eind augustus te schrappen. De comedy-avond Belgium’s Least Wanted (met Arbi El Ayachi, Latif Ait, Serine Ayari, Soe Nsuki en Kamal Kharmach), de voorstelling Huidhonger van Jan Jaap van der Wal en Comedy Parade (met Soe Nsuki, Erhan Demirci, Jens Dendoncker en Thomas Smith) worden geannuleerd. Mensen die een ticket kochten, worden gecontacteerd. Er wordt later bekeken of het programma in september weer kan opstarten.
www.oltrivierenhof.be

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...