nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Yora Rienstra en Noël van Santen met ‘Je moeder’ in Bellevue

Van 15 t/m 25 september spelen Yora Rienstra en Noël van Santen in Theater Bellevue in Amsterdam de voorstelling ‘Je Moeder’

“Een tragikomische voorstelling over een zus en een broer die het liefst op deze leeftijd een relatie hadden willen hebben met hun ware liefde waar ze gezellig een gezin mee hadden kunnen vormen, maar in plaats daarvan met elkaar in een huis wonen en steeds geen stap verder komen. Als hun oude moeder dan ook nog hulpbehoevend is geworden komen ze helemaal vast te zitten in hun zelfgecreëerde lockdown. Wie van de twee breekt er als eerste uit?”

Tekst en spel van Yora Rienstra en Noël van Santen. Rienstra is cabaretiere en presentator (o.a. Rambam). Van Santen maakte twintig jaar deel uit van het cabaretduo Schudden. Ze leerden elkaar twee jaar geleden kennen tijdens de auditie voor een commercial. De voorstelling wordt geregisseerd door Titus Tiel Groenestege, tekstcoach Bodil de la Parra.

Voor meer info en kaarten:
www.theaterbellevue.nl

foto: Titus Tiel Groenestege

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.