nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zomer in O met o.a. Wim Helsen en Jan Jaap van der Wal

Verschillende instellingen, zoals Theater Aan Zee, museum Mu.ZEE, Kunstencampus aan Zee en kleinVerhaal organiseren deze zomer samen Zomer in O, een programma op verrassende locaties in de stad Oostende (BE): alleen of in bubbel kan je genieten van verrassende voorstellingen, concerten en kunst.

Tijdens Zomer in O zal er ook plaats zijn voor de nodige humor.

Wim Helsen, Oostendekenner, en Roy Aernouts, die halftijds in Oostende woont, nemen de bezoeker mee. Letterlijk. Zij maken met hen een wandeling door Oostende, en leren hen de stad kennen. Wat voor Oostendenaren en anderen na jaren alledaags geworden was, maken zij weer nieuw. Dat zien zij als hun taak: de dingen weer nieuw maken voor de mensen, in woord en gezang. Helsen en Aernouts geven verschillende wandelingen, meerdere keren per dag, van 31 juli t.e.m. 2 augustus.

Piv Huvluv speelt op 5 augustus twee keer zijn familievoorstelling De allereerste keer (8+).

Bert Gabriëls brengt op 11 augustus verschillende keren zijn Eindemaands-Conférence, een opwarming voor zijn tweede eindejaarsconference.

Jan Jaap van der Wal brengt op 16 augustus met Huidhonger een ingelaste comedyvoorstelling over verlangen. Verlangen naar contact, verlangen naar grotere bubbels en elkaars gezicht weer te zien in het openbaar vervoer. Op afstand, maar heel dicht op de actualiteit. We mogen weer, we moeten weer. Huidhonger.

Meer info en tickets:
www.zomerino.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...