www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zomerbar Baracita met o.a. Jan Jaap van der Wal en Han Solo

Nog tot eind september loopt er in Gent (BE) Baracita, een nieuw concept aan de rand van het Gentse Citadelpark, waarbij een collectief van Gentse ondernemers en artiesten hun schouders zetten om in één van de mooiste parken van Gent nieuw leven in te blazen.

Er is gezorgd voor een corona-proof cultuurprogrammatie met een brede variatie aan muziek (klassiek, pop, jazz, nederlandstalig,…), theater, kindervoorstellingen en natuurlijk ook comedy. Er zijn optredens van o.a. Jan De Smet (ex-De Nieuwe Snaar) met de familievoorstelling Steek je vinger(tje) in de lucht (2 augustus), Jan Jaap van der Wal met zijn ingelaste comedyvoorstelling Huidhonger (15 augustus), kleinkunstzanger Lieven Tavernier (16 augustus), Han Solo met zijn voorstelling Jubilee! (22 augustus) en Erhan Demirci met Wa Make (28 augustus).

Baracita is een organisatie van artiesten voor artiesten. Onder het motto, het beste noodfonds is publiek.

Meer info en tickets:
www.uitbureau.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...