nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: De Mess, Freek de Jonge, Arie Vuyk

Het kleine theater De Mess in Naarden organiseert estafetttevoorstellingen onder de naam ‘Messtafette’ om toch zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen. “We gebruiken het hele theater: van de bar tot de zaal zelf. Overal hebben we kleine korte optredens”, vertelt Johan Hoogeboom aan NHnieuws.
27 juli 2020
Op 29 augustus vindt de volgende editie plaats.
demess.nl/agenda/

Freek de Jonge speelt op 18 augustus een benefietvoorstelling in de Oostkerk in Middelburg. Hij brengt zijn nieuwe voorstelling Asociale afstand, geïnspireerd door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden. Hij vertelt een filosofisch sprookje over ‘Mondkapje en de wolf in het bos’. Een groot deel van de opbrengsten uit de kaartverkoop is voor de Oostkerk – het podium verkeert door de coronacrisis in acute geldnood en heeft enkele tienduizenden euro’s nodig om de zomerperiode te overbruggen.
Meer info en tickets:
www.freekdejonge.nl

Arie Vuyk heeft Jean Santeuil van Marcel Proust vertaald. Deze onvoltooid gebleven roman is te beschouwen als een schetsboek voor het wereldberoemde Op zoek naar de verloren tijd. De vertaling wordt niet uitgebracht via een uitgeverij, maar wie interesse heeft, kan contact opnemen via arievuykhums@gmail.com. om het via mail doorgestuurd te krijgen. Vuyk laat ook een exemplaar inbinden voor de Koninklijke Bibliotheek zodat iedereen erover kan beschikken.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.