www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Radio Louisa met medewerking van o.a. Steven Goegebeur en Johan Petit

Radio Louisa is een pop-up radio, die gestationeerd is in het Hobokense Gravenhof (BE), en in augustus elke week de zondagse ether vult tussen 10 uur en 14 uur. Het komt als vervanging van het festival Camping Louisa, dat i.v.m. corona geannuleerd werd.

In de uitzending heeft Steven Goegebeur een vaste rubriek waarbij hij zijn licht schijnen op het nieuws. Acteur Bart Hollanders (Callboys) heeft elke week zijn rubriek ‘Hollanders in Hoboken’ om als nieuwe Hobokenaar zijn district te ontdekken en Kurt Van Eeghem beantwoordt in iedere uitzending een vraag over Hoboken. Axl Peleman voorziet dan de muziek.

Centrale gast in de uitzending van morgen is Johan Petit.

De uitzending is terug te luisteren via:
www.radiolouisa.be

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...