www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Willem Wilmink, Martijn Crins, Urbanus

Het glazen kunstwerk met de beeltenis en een gedicht van Willem Wilmink in de Twentse plaats Ootmarsum dat in 2018 opnieuw beschadigd werd, is eindelijk hersteld. De reden dat het zo lang duurde, is een verzekeringskwestie. Kunstenares Desirée Groot Koerkamp moest onderdelen van het kunstwerk, zoals de drie gebogen glazen pagina’s, opnieuw maken. Het kunstwerk is sinds enkele dagen weer te bewonderen op de Kuiperberg.

Martijn Crins, winnaar Cameretten 2009, gaat een online versie presenteren van het Limburg Festival, dat i.v.m. corona als fysiek festival niet kan doorgaan. Crins zal vanaf 12 augustus in deze vijfdelige tv-serie de bezoekers alsnog het Limburg Festival te laten ervaren. Met een klassieke vierwieler rijdt Crins door vijf verschillende gemeentes in Midden-Limburg. In elke aflevering wordt een gemeente in het zonnetje gezet middels interviews met bekende acteurs, sketches en optredens van artiesten en muzikanten.
www.limburgfestival.nl

De brandweerzone Vlaams-Brabant West (BE) werft nieuwe brandweermannen en -vrouwen aan, waaronder ook vrijwilligers voor de post in Tollembeek. Om kandidaten te vinden, heeft de brandweerzone de bekendste inwoner van Tollembeek, Urbanus, gevraagd om de functie te promoten.

Pssst… Hé gij daar…! Urbanus heeft iets te zeggen!Deel gerust massaal! 😉

Geplaatst door Brandweer ZVBW post Tollembeek op Zondag 12 juli 2020

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...