nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Xander De Rycke zet mediaconference in de koelkast

Comedian Xander De Rycke annuleert zijn mediaconference ‘Houdt het voor bekeken’. De afgelopen vier jaar heeft hij het Vlaamse medialandschap hierin bekritiseerd. Dit jaar zou hij dat voor de vijfde en laatste maal doen, maar in deze coronatijd heeft hij onvoldoende mogelijkheden om de show te maken.

Daarnaast is het afgelopen mediajaar ook minder geschikt voor zo’n conference, geeft hij aan. Zo zijn de bioscopen ook al langere tijd gesloten geweest. De annulering betekent overigens niet dat ‘Houdt het voor bekeken’ definitief is gestopt, maar wanneer de reeks alsnog wordt afgesloten is vooralsnog niet bekend.

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.