nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe data Jeff Dunham in Nederland en België

Het optreden van ’s werelds bekendste buikspreker en stand-upcomedian Jeff Dunham op 20 oktober in Ziggo Dome Amsterdam wordt i.v.m. de coronamaatregelen verschoven naar 2 mei 2021. De show van 21 oktober in het Sportpaleis in Antwerpen verschuift naar 3 mei 2021. Reeds gekochte tickets van de show ‘Seriously!?’ blijven geldig op de nieuwe datum.

Al meer dan twaalf jaar vullen de Amerikaanse Dunham en zijn vrienden Walter, Peanut, José Jalapeño, Achmed The Dead Terrorist en Bubba J arena’s over de hele wereld. Nu krijgen ze gezelschap van een nieuw lid van de troupe, ‘Larry’. Als persoonlijk adviseur van de President, geeft hij zijn hilarische kijk op hoe het is om te werken voor het Witte Huis.

Meer info en tickets:
Ziggo Dome Amsterdam
Sportpaleis Antwerpen

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...