nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis comedycursus in het najaar

In het najaar organiseert het Comedyhuis in Utrecht opnieuw een comedycursus.

De comedycursus duurt 7 weken en is voor een beginner van stand-up comedy die hier aan zijn/haar materiaal leert werken onder begeleiding van ervaren comedians. De lessen zijn iedere maandag of donderdag. Voor de cursus op maandag is dit op 7, 14, 21 en 28 september en 5, 12 en 19 oktober met een eindshow op 20 oktober. Voor de cursus op donderdag is dit op 3, 10, 17 en 24 september en maandag 1, 8 en 15 oktober met een eindshow op 21 oktober.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op info@comedyhuis.nl.
www.comedyhuis.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...