nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Martijn Koning, Jörgen Raymann, Tina de Bruin, Murth Mossel, Han Römer, Meral Polat, Paul de Leeuw, Dolf Jansen, Claudia de Breij

Martijn Koning gaat meedoen aan het nieuwe SBS6-programma Het hek van de dam, waarin BN’ers in duo’s een kudde schapen door Nederlandse natuurgebieden begeleiden. Het programma is vanaf 21 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6.

Jörgen Raymann gaat samen met zijn vrouw vanaf september een wekelijks radioprogramma presenteren op EASY FM. Raymann zal hier de muziek draaien die hij mist op de radio, met Latin invloeden. Zijn echtgenote verzorgt de muziek terwijl Raymann de gasten interviewt. Het programma zal iedere zondag tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden worden.
www.easyfm.nl

Tina de Bruin, Murth Mossel, Han Römer en Meral Polat spelen bijrollen in de nieuwe tv-serie ‘Hoe mijn keurige ouders in de cel belandden’. De serie vertelt het tragikomische verhaal van twee ogenschijnlijk redelijke mensen die elkaar naar het leven staan en niet door hebben hoeveel schade ze daarmee aanrichten. Vanaf voorjaar 2021 te zien op NPO 3.

De nationale actiedag voor hulp aan Beiroet heeft bijna 11,5 miljoen euro opgebracht. Onder andere Paul de Leeuw, Dolf Jansen en Claudia de Breij zaten in het belpanel om geld in te zamelen voor de actie.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...