www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jeroen van Merwijk, Jenny Arean en Hans Dorrestijn in nieuw seizoen Volle zalen

Op 13 oktober start het vijfde seizoen van ‘Volle zalen’ bij AVPROTROS op NPO2. Daarin zal ook te zien zijn hoe het coronavirus de culturele sector in het hart trof.

In het programma worden theaterpersoonlijkheden tijdens een belangrijke fase in hun leven gevolgd. Dit jaar zijn de zes hoofdpersonen zanger Danny Vera, actrice Olga Zuiderhoek, cabaretier en liedjesschrijver Jeroen van Merwijk, acteur Hans Kesting, zangeres en actrice Jenny Arean en schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn. Zij vertellen onder andere hoe zij ieder op hun eigen manier met corona worden geconfronteerd.

“Deze en andere verhalen maken de serie urgent, persoonlijk en ontroerend,” aldus presentator Cornald Maas. “De zes afleveringen laten zien wat het voor hen betekent dat ze niet meer voor volle zalen kunnen optreden, maar ook – terwijl ze de balans opmaken van hun carrières en levens – wat het hun aan inspiratie biedt – en dat is ook troostrijk.’

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.