www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe data John Bishop in Nederland en België

De optredens van John Bishop van 29 september en 1 oktober in de Meervaart in Amsterdam worden i.v.m. de coronamaatregelen verschoven naar respectievelijk 8 en 9 november 2021. De show van 3 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen verschuift naar 1 november 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

Na zijn UK tours ‘Winging It’, ‘Supersonic’, ‘Rollercoaster’ en ‘Sunshine’ komt Bishop in 2021 voor een beperkt aantal stand-up shows naar het Europese vasteland.

Mogelijk ken je hem ook van tv-programma’s als ‘John Bishop’s Ireland’ (ITV1), ‘John Bishop’s Australia’ (BBC1), ‘John Bishop’s Britain’ (BBC1); John Bishop’s Only Joking’ (Sky1); ‘The John Bishop Show’ (BBC1); ‘The John Bishop Christmas Show’ (BBC1) en ‘John Bishop’s Gorilla Adventure’ (ITV1).

Meer info en tickets:
tickets Nederland
tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...