nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Pop-up theater in Maastricht

Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht lanceren vanaf dit najaar een nieuwe (pop-up) theaterzaal met 1250 stoelen: M-theater.

Deze nieuwe theaterzaal biedt podium in coronatijd. In de Zuidhal van MECC Maastricht wordt een pop-up theater gerealiseerd dat coronaproof is en veilig voor bezoekers en artiesten. Het theater biedt plaats aan 1250 bezoekers.

Voor dit unieke project slaan Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht de handen in elkaar en hopen op deze manier in de culturele sector tegemoet te komen aan de nood aan speelplekken met voldoende bezoekerscapaciteit waarbij de 1,5 meter afstand- en de coronamaatregelen in acht worden genomen.

Het nieuwe M-theater zal minimaal 25 extra voorstellingen presenteren, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. Het programma van het M-theater bestaat uit voorstellingen van grote, bekende namen uit de werelden van cabaret en comedy, pop, musical en show. Er zullen shows te zien zijn van.o.a. Najib Amhali, Patrick Laureij, Tineke Schouten, Jon van Eerd, Het Metropole Orkest en The Dutch Eagles. Nieuwe namen worden in de komende weken aangekondigd.

Het M-theater gaat open vanaf 21 oktober tot (vooralsnog) 31 december 2020. De vrije verkoop voor de eerste voorstellingen start op zaterdag 29 augustus om 10.00 uur via www.theateraanhetvrijthof.nl.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...