www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving AKF Sonneveldprijs geopend

Je kunt je weer aanmelden voor de AKF Sonneveldprijs 2021.

De 10 minuten audities worden gehouden van 11 t.e.m. 17 oktober in Theater Bellevue in Amsterdam. Uit alle deelnemers worden 15 acts gekozen voor de volgende ronde. De 20 minuten audities zijn van 12 t.e.m. 14 november, eveneens in Theater Bellevue in Amsterdam. Hieruit worden 9 deelnemers geselecteerd. Deze laatste 9 kandidaten strijden in de derde ronde, de 30 minuten audities (10 t.e.m. 14 december in Theater Bellevue), voor een plek in de Halve Finalistentournee. Uiteindelijk gaan er 6 halve finalisten door. Zij krijgen try-out tournee aangeboden en professionele regie/coaching om het programma nog beter te maken.

De data voor de halve finales in Theater Bellevue en de finale in De Kleine Komedie worden later bekend gemaakt.

Alle informatie over het festival en het inschrijfformulier zijn te vinden op:
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Foto: Arjan Benning

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.