nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Cabarette-ketet, Cultuurmarkt 2020, De Roma

De finale van Cabarette-ketet 2020 heeft een nieuwe datum gekregen, nl. 16 oktober. I.v.m. het Corona-virus kon de finale dit voorjaar immers niet doorgaan op de oorspronkelijke datum. We meldden al eerder dat de finalisten Roosje Pertz, Maartje Mikx, Mo Hersi, Tim Kroezen, Yannick Joos en Hajo Groeneveld zijn.

De Cultuurmarkt 2020 in Antwerpen, zeg maar de Vlaamse versie van de Uitmarkt, gaat dit jaar niet door i.v.m. corona.

Theaterzaal De Roma in Antwerpen heeft besloten om dit jaar niet meer open te gaan: de schouwburg ziet zich hiertoe genoodzaakt door de coronacrisis om te overleven op lange termijn. Het is de bedoeling begin 2021 opnieuw open te gaan.
De Roma open brief

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...