www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roue Verveer met Surinaams gesproken comedyshow over coronacrisis naar Ziggo Dome

Roue Verveer heeft deze zomer een Surinaams gesproken comedyshow over de coronacrisis gemaakt: Covid-A-Tori. Deze show bracht hij niet in een theater, maar op kleine, intieme locaties waar ruimte is voor 30 mensen.

Al deze shows zijn uitverkocht, vandaar dat er twee extra voorstellingen worden toegevoegd. Op zaterdag 17 oktober verandert Verveer de Ziggo Dome in SUggo Dome. Er zullen gastoptredens zijn van Jorgen Raymann, Howard Komproe, Jetty Mathurin, Deng Boy en Kenny B. DJ Randy zal voor de muziek zorgen en “The Originals Brassband” komt langs om de sfeer te verhogen.

Verveer brengt de Surinaams gesproken show Covid-A-Tori zowel om 18u00 als om 21u30.

Meer info en tickets:
www.roueverveer.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...