www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Kees Prins, Jens Dendoncker, Openluchttheater Rivierenhof, Jeroen Verdick

Op 2 en 3 september kan je in het Betty Asfalt Complex gaan kijken naar ‘Storyteller Special: The Last Waltz’. JP den Tex nodigt dan o.a. Paul de Munnik en Kees Prins uit. Samen laten zij hun licht schijnen over de totstandkoming van de muziekfilm The Last Waltz (november 1976), het slotconcert van de Amerikaans-Canadese rockgroep The Band d.m.v. liedjes, Nederlandse vertalingen, relevante achtergronden en anekdotes. Per avond worden er twee voorstellingen gespeeld.
Meer info:
www.bettyasfaltcomplex.nl

Jens Dendoncker doet mee aan de quiz King of Pop op Studio Brussel. Iedere zondag tussen 10:00 en 12:00 stelt presentator Stijn Van de Voorde 20 muzikale vragen aan een Bekende Vlaming, die strijden om de titel van popkenner van het jaar. Op 1 november is het de beurt aan Dendoncker.

Het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne, Antwerpen, verlengt zijn aangepaste zomerprogrammatie, Take Care tot 15 oktober. Take Care zijn coronaproof voorstellingen voor een publiek van maximum 200 personen. Er zijn extra comedyvoorstellingen toegevoegd: Belgium’s Least Wanted (MC Arbi El Ayachi ontvangt Latif Ait, Serine Ayari, Soe Nsuki en Kamal Kharmach), Maarten Westra Hoekzema, Pieter Verelst, Jan Jaap van der Wal en een comedyavond met Philippe Geubels, Fuad Hassen (MC), David Galle, Amélie Albrecht en Seppe Toremans.
Meer info en tickets:
www.oltrivierenhof.be

Jeroen Verdick is de voice-over van de (Vlaamse) versie van Love Island.

Categorie: Divers, Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...