www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Emilio Guzman

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Kom dan! van Emilio Guzman.

Emilio gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme is de wereld alleen maar populistischer geworden. De boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Oftewel: nu zijn zij de elite. Nu is Emilio een boze man en mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance, zonder beleefdheid en zonder twijfel. Emilio wordt gezien als een van de meest veelbelovende theatermakers, waar hij in 2014 al Neerlands Hoop voor ontving, dé cabaretprijs in Nederland.

Kom dan! wordt uitgezonden op NPO3 om 21u55.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...