nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Daniel Sloss naar AFAS Live

De Schotse comedian Daniel Sloss is een graag geziene gast op de Nederlandse podia. Na shows in Toomler, Boom Chicago en de Melkweg in Amsterdam speelt hij op 11 december zijn nieuwste show ‘Hubris’ in AFAS Live. Met in achtneming van de 1,5 meter.

Sloss was de jongste comedian die op West End in Londen een solo seizoen mocht spelen. Ook maakte hij zijn opwachting in enkele Amerikaanse tv-shows, waaronder The Late Night Show with Craig Ferguson en Conan. In 2018 bracht hij twee comedyspecials uit onder de naam ‘Live shows’: ‘Dark’ en ‘Jigsaw’. En afgelopen jaar kwam zijn veelgeprezen show ‘X’ uit bij HBO.

De ticketverkoop voor AFAS Live start woensdag om 11.00 uur.
Tickets AFAS Live

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.