nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Herman van Veen verkoopt nieuwe schilderijen voor renovatie Singer Laren

Herman van Veen exposeert tussen 8 september en 1 november 34 nieuwe schilderijen in Singer Laren. De werken zijn ook te koop. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de renovatie van het huidige museum.

“Er staan zo’n 34 werken in de grondverf. Wat het wordt? Ik denk bont, stil, passend bij het ingetogen grijs van de zaal. Hoop dat de mensen er vrolijk van worden en soms wat nadenkend. Dat het goed is voor een glimlach.”

De expositie is te bezoeken met een kaartje voor tentoonstelling ‘Schilders van licht. Monet tot Sluijters.’. Voor meer info:
singerlaren.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.