nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paulien Cornelisse, Niets Te Melden, Kommil Foo, Kamagurka

Paulien Cornelisse gaat dit theaterseizoen een voorstelling maken samen met Daniel Cornelissen: Cornelisse(n) is één podium, twee spelers en een piepklein decor, waarin wordt ingezoomd op gênante situaties, moeizame gesprekken en half-gelukte pogingen tot intermenselijk contact. Cornelisse schrijft de teksten en Cornelissen maakt de minidecors. Er zijn try-outs in o.a. Amsterdam, Tilburg, Haarlem en Alkmaar.
speellijst

We berichtten al eerder over de nieuwe comedy-reeks Niets Te Melden met o.a. Theo Maassen en Henry van Loon: in de serie wacht iedereen op de actie die nooit komt. Twee politieagenten die samen veel te veel tijd doorbrengen in een auto, twee agentes in een verdacht rustige meldkamer en drie criminelen die opzichtig onzichtbaar proberen te blijven. In hun verveling zijn ze tot elkaar veroordeeld en dat levert bizarre, grappige, onnavolgbare gesprekken en ongemakkelijke situaties op. Niks te Melden is een bewerking van de Australische reeks No Activity. De Australische serie heeft ook een Vlaamse bewerking gekregen met hoofdrollen voor o.a. Jonas Van Geel, Koen De Bouw en Barbara Sarafian. De Vlaamse versie zal vanaf medio september via de nieuwe streamingsdienst Streamz te zien zijn. De Nederlandse reeks wordt vanaf 20 september uitgezonden op NPO3.

Op 18 en 19 september kan je in de Westveldkerk in Sint-Amandsberg (BE) voor een expo. Alles wordt hier geveild, weliswaar online i.v.m. corona, ten voordele van vzw Stappen, een kleinschalig begeleidingscentrum voor jeugdhulp in de Gentse regio. Ze richten zich vooral op het (her)verbinden van jongeren in een kwetsbare positie met hun omgeving, hun verlangens, hun school- of werktraject. Je kan tot eind september bieden op o.a. een huiskamerconcert van Kommil Foo of een tekening van Kamagurka.
www.veiling.stappenvzw.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...