nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Carolien Borgers nieuwe presentatrice van Muziekcafé

Carolien Borgers wordt vanaf oktober de nieuwe presentatrice van het AVROTROS radioprogramma Muziekcafé op NPO Radio 2. Zij volgt hiermee Daniel Dekker op, die in augustus na 15 jaar een overstap maakte naar NPO Radio 5. Borgers presenteerde ook al ’t Wordt Nu Laat tijdens de nacht op NPO Radio 2.

Borgers: “Ik kijk er naar uit om de grote schoenen van Daniël Dekker te vullen en iedere week het mooiste podium voor live muziek op de radio te maken met grote nationale en internationale artiesten, en nieuw Nederlands talent.”

Muziekcafé wordt iedere zaterdag live tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Podium De Vorstin in Hilversum uitgezonden.

Categorie: Op de radio | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...