www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Erik Jobben weg als directeur van De Meerse

Directeur Erik Jobben van Podiumorganisatie Haarlemmermeer (Schouwburg De Meerse en poppodium Duycker in Hoofddorp) binnen Het Cultuurgebouw is vrij plotseling vertrokken, meldt het Haarlems Dagblad. Directe aanleiding is dat Jobben voor zichzelf weinig uitdaging zou zien in de toekomstige ontwikkelingen van Het Cultuurgebouw. De krant bericht dat het afscheid in onderling overleg is gegaan.

Directeur-bestuurder van Het Gebouw Arjen Davidse laat aan de krant weten: “Heel jammer dat hij gaat. Het ging heel plotseling. Ik moest zelf even slikken (..) Hij heeft in al die jaren veel betekend voor de Meerse en Duycker, ook in artistiek opzicht. Ik denk dat hij tijdens zijn vakantie dingen voor zichzelf op een rijtje heeft gezet. Hij vertelde mij dat zijn ambities elders lagen. En ook dat hij het roer wilde omgooien.” Jobben wilde zelf niet reageren.
meer info

Jobben werkte vanaf 2001 als hoofd Financiën en Personeelszaken en in 2013/14 als adjunct-directeur financiële strategie en innovatie bij De Meerse. Vanaf de fusie tussen Pier K, Bibliotheek en Podiumorganisatie in 2015 was hij adjunct-directeur Financiën en Control van Het Cultuurgebouw en sinds 2016 directeur van de Podiumorganisatie Haarlemmermeer.

Daarnaast speelde hij van 1993 tot 2012 als cabaretier in de cabaretgroep ‘Niet Schieten!’. Sinds september 2019 is hij weer te zien als lid van de groep met het jubileum programma ’25 jaar lust en leed’.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.