www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Speciale voorstelling Richard Groenendijk voor Luxor Theater

Richard Groenendijk heeft speciale voor het Luxor Theater de voorstelling ‘Tebbie nou op je muil?! one man show’ samengesteld. Het loopt hard. Er zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor 26 december.

Gewapend in een nieuw pak, met een knappe pianist op anderhalve meter afstand, neemt Richard u mee op een komische en muzikale trip van een uur. Deze unieke voorstelling is speciaal samengesteld voor het Luxor Theater, dat in deze moeilijke tijden is omgetoverd tot een corona-proof nachtclub. In een warme, gemoedelijke sfeer geniet u heerlijk relaxed aan een tafeltje van een drankje, terwijl Richard nieuwe conferences, typetjes en een aantal vrolijke en hartverscheurende liedjes serveert. Niets zo belangrijk in deze barre tijden als even de zorgen kunnen vergeten. Nou, dan bent u bij Groenendijk aan het goede adres. Exclusief te zien in het nieuwe Luxortheater van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021. Zorg dat u dit niet mist!

Meer info en kaarten via:
www.luxortheater.nl/clubluxor

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.