www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Sanne Wallis de Vries

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Gut van Sanne Wallis de Vries.

In 2017 is het twintig jaar geleden dat Sanne debuteerde met haar solovoorstelling Sop. Nu komt zij met Gut. Sanne heeft er zin in en brengt naar eigen zeggen een programma vol suggesties, idee├źn, voorstellen en nog nader te beramen plannen. Geen recepten dit keer, wel tips. Tevens raad in de vorm van: wat te doen bij beroemdheden aan je keukentafel, het mysterie man (dat almaar groter wordt) en hoe je onderbuikgevoelens naar de juiste uitgang te sturen. Gaan we samen aan werken. Bent u erbij? Gut.

Gut wordt uitgezonden op NPO3 om 21u55.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...