nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Jan Rot

Een overzicht van de premières, met deze week: Jan Rot.

Jan Rot – Alle Tijd
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam, 20 sept 2020.

Alle tijd en het leven een makkie,’ zingt Jan Rot op de wijs van ‘Summertime’ uit Porgy & Bess en glijdt met zijn publiek in een warm bad van heimwee naar een tijd die we niet eens hebben meegemaakt. Verhalen en hits uit de jeugd van je ouders en grootouders. ‘Makin’ whoopee’, ‘Stormy weather’ en ‘Les feuilles mortes’. Of latere klassiekers als ‘Nature Boy’ of ‘What a wonderful world’. En gek is dat, in de eigen taal, en ‘gewoon’ gezongen, worden die liedjes ineens van nu, en gaan over ons en onze toekomst. Want hoe minder jaren er voor je liggen, hoe minder haast je moet maken. Neem de tijd. Alle tijd…

Te zien tot en met 10 juni 2021.
speellijst

foto: Jeroen

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.