nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe kerstvoorstelling Kamps en Kamps

Tim en Wart Kamps brengen eind december weer een kerstvoorstelling op het podium. Samen met Peter van Rooijen en Stephanie Louwrier spelen ze van 19 tot en met 25 december De Grote ‘Jezus red ons AUB’ Kerstshow in De Kleine Komedie in Amsterdam.

“De wereld staat in brand! Wat dat betekent? Dat Jezus deze kerst hoogstpersoonlijk vanuit de hemel naar De Kleine Komedie komt afdalen. Voor een spectaculaire, troostende, zielenzalf smerende, warme en hilarische kerstshow. De Grote ‘Jezus red ons AUB’ Kerstshow. Mét een bekende mystery guest. Beloven Wart & Tim Kamps, Peter van Rooijen en Stephanie Louwrier. Dus dan is het goed. Een unieke en eenmalige voorstelling, speciaal voor kerst. De periode van familie, vrienden en samenzijn. Voor wie depressief, eenzaam, ontredderd, drugsverslaafd of zelfs gewoon gezond is (al kunnen we ons dat niet voorstellen). Waarin iedereen welkom is. En waarin Jezus ons eindelijk gaat redden. Het wordt over de top. Met glitters en confetti. Met veel humor en absurdisme. Met een konijn uit de hoge hoed. En een piek aan het einde.

In 2013 maakten ze al met hun oud-kompaan Bor Rooyackers de kerstvoorstelling ‘Een pijnlijke kerst met Rooyackers, Kamps en Kamps’ voor Theater Bellevue.

De kaartverkoop voor De Kleine Komedie start op 22 september.
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.