www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Pucks Talent Cabaret geopend

De inschrijving voor Pucks Talent Cabaret is geopend. Dit is het jaarlijks terugkerende cabaretfestival van Huis van Puck in Arnhem. Het festival bestaat uit 4 rondes waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen.

Pucks Talent Cabaret bestaat uit 4 rondes (auditie, voorronde, halve finale en finale) waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen. De deelnemers die door zijn naar de volgende ronde krijgen een coaching aangeboden door een gerenommeerd cabaretregisseur. De winnaar krijgt de mogelijkheid een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te presenteren. Een regisseur zal de winnaar bijstaan om het programma te vervolmaken. Huis van Puck zorgt hierbij voor PR, kaartverkoop, techniek en talentscouts in de zaal.

De auditieronde (besloten) is op 14 november (eventuele 2e ronde op 15 november), de eerste ronde op 12 december, de halve finale op 16 januari en de finale op 13 februari.

De coachingsdagen zijn op 21 november, 19 december en 23 januari.

Eerdere winnaars waren o.a. Hidde van Gestel, Frederique Arnold en Jules Keeris.

Inschrijven kan nog tot 31 oktober via mail naar nina.klinkhamer@huisvanpuck.nl.

Meer info:
www.huisvanpuck.nl

Categorie: Prijzenfestival |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...