nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album Riet Muylaert

De Vlaamse kleinkunstzangeres Riet Muylaert (voorheen Jackobond) heeft een nieuw album uitgebracht, “Aardbeien in Januari”. Het album kwam tot stand met medewerking van o.a. Raf Walschaerts, Bart Peeters en Frank Vanderlinden (De Mens). Walschaerts zingt en schreef ook mee aan de plaat.

Het was de bedoeling dat het album officieel voorgesteld zou worden in theaterzaal De Roma in Antwerpen, maar dit kon door corona niet doorgaan. Daarom komt Muylaert nu met iets speciaals: in het kerkje van Mariekerke bracht ze de nummers van haar nieuwe album. Wie het album koopt, krijgt een link om dit akoestisch concert, met medewerking van Raf Walschaerts, Bart Peeters en Frank Vanderlinden, online te bekijken.

“Aardbeien in Januari” kan besteld worden via de website van Riet Muylaert.
www.rietmusic.be

Uit het album komt ook de single “Er is iets”, waarbij naast Muylaert ook Bart Peeters op zingt.

Categorie: CD | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...